OMLEIDINGEN

Momenteel geen grote omleiding actief. Er wordt wel wekelijks onderhoud gepleegd waarvoor we kleine stukken afzetten voor een kleine omleiding.

LET OP:

De aanrijroutes vanuit de Diepen en Plasmolen zijn gewijzigd. De (oude) zwarte aanrijroutes over de St. Jansberg zijn vervallen. De aanrijroute vanuit de Diepen is in zwart aangegeven (en blauw bepijld) en loopt in noordoostelijke richting over de asfaltweg via Grafwegen om de St. Jansberg heen. In zuidwestelijke richting gaat het zuid langs de St. Jansberg langs startpunt Plasmolen naar Mook. Ook deze route is in zwart aangegeven en blauw bepijld als verbindingsroute (met een wit bolletje in het symbool). 

De oude routes heeft Natuurmonumenten gesloten en hier wordt al op bekeurd.

Zie onderstaand overzicht waarop de routes nog wel zwart zijn ingekleurd, maar ze geven al wel de nieuwe aanrijroutes aan.

Het Routenetwerk

Het routenetwerk Rijk van Nijmegen heeft vier routes, de noordelijkste rood bepijlde (TREK Nijmegen), de middelste paarse (SHIMANO Groesbeek) en de zuidelijke blauwe (GIANT Mook) en tot slot de oostelijke groene (Malden). Alle vier de routes zijn momenteel te rijden. Nijmegen, Groesbeek en Mook zijn helemaal klaar. Malden is voorlopig nog grotendeels de oude groene route in Heumensoord en komt op een later moment in revisie.

contact
hoofdsponsor