Meteen naar de inhoud

NIEUW : combi-gpx bestand van alle 4 de routes

Klik hier voor de Combi 4 route

OMLEIDINGEN

Attentie Bikers:

De Houtoogst van 2022 door SBB is weer begonnen.  

Vanaf maandag 31 okt is er houtoogst in het deel van de blauwe (Mook – Giant) route ten zuiden van de Mooksebaan. De met bordjes aangegeven omleiding loopt vanaf de Mooksebaan over het fietspad naar de Bisseltsebaan (linksaf voor het Zwaantje); aan het eind van de Bisseltsebaan kom je weer op de blauwe route. Volg aub de omleiding voor je eigen veiligheid en die van anderen. Zie kaartje hieronder.  Er kan ingezoomd worden.

LET OP:

De aanrijroutes vanuit de Diepen en Plasmolen zijn begin 2020 gewijzigd. De (oude) zwarte aanrijroutes over de St. Jansberg zijn vervallen. De aanrijroute vanuit de Diepen is in zwart aangegeven (en blauw bepijld) en loopt in noordoostelijke richting over de asfaltweg via Grafwegen om de St. Jansberg heen. In zuidwestelijke richting gaat het zuid langs de St. Jansberg langs startpunt Plasmolen naar Mook. Ook deze route is in zwart aangegeven en blauw bepijld als verbindingsroute (met een wit bolletje in het symbool). 

De oude routes heeft Natuurmonumenten gesloten en hier wordt al op bekeurd.

Het routenetwerk Rijk van Nijmegen heeft vier routes, de noordelijkste rood bepijlde (TREK Nijmegen), de middelste paarse (SHIMANO Groesbeek) en de zuidelijke blauwe (GIANT Mook) en tot slot de groene (Malden). Alle vier de routes zijn momenteel te rijden. Nijmegen, Groesbeek en Mook zijn helemaal klaar. Malden is voorlopig nog grotendeels de oude groene route in Heumensoord en komt op een later moment in revisie.

De actuele aanrijroutes staan in zwart.

contact
hoofdsponsor