OMLEIDINGEN

Attentie Bikers:
Van 15 november tot in december
Houtoogst.
Staatsbosbeheer gaat deze herfst op twee plaatsen Houtoogst plegen. 1e in Dekkerswald. Onze Paarse Groesbeekroute loopt daar dwars door diverse percelen die aan de beurt zijn. Vanaf komende week (46) vanaf 15 november tot nader order (ergens in december) wordt de Paarse route in Dekkerswald afgesloten. De omleiding is simpel. In de lange klim naast het Traumapad gaan we dus niet linksaf Dekkerswald in maar gewoon rechtdoor naar boven naar het begin van Paars, of naar de overstaak naar de Rode Trek Nijmegen route.

Vanaf 16 augustus tot half november is er een omleiding in de verbindingsroute tussen de Routes Groesbeek en Mook. Dit in verband met een grote restauratie van het bruggetje over het spoordal. In onderstaande overzichtskaart is de omleiding aangegeven en in het veld wordt de omleiding met tijdelijke routepaaltjes aangegeven. 

Verder wordt er wekelijks onderhoud gepleegd waarvoor we kleine stukken afzetten voor een kleine omleiding.

Van 1 mei 2021 tot nader order heeft route Nijmegen in Westermeerwijk een omleiding van een paar honderd meter vanwege onderzoek naar broedplaatsen van het Vliegend Hert.

Graag de omleiding via routepijlen volgen.

LET OP:

De aanrijroutes vanuit de Diepen en Plasmolen zijn begin dit jaar gewijzigd. De (oude) zwarte aanrijroutes over de St. Jansberg zijn vervallen. De aanrijroute vanuit de Diepen is in zwart aangegeven (en blauw bepijld) en loopt in noordoostelijke richting over de asfaltweg via Grafwegen om de St. Jansberg heen. In zuidwestelijke richting gaat het zuid langs de St. Jansberg langs startpunt Plasmolen naar Mook. Ook deze route is in zwart aangegeven en blauw bepijld als verbindingsroute (met een wit bolletje in het symbool). 

De oude routes heeft Natuurmonumenten gesloten en hier wordt al op bekeurd.

Het routenetwerk Rijk van Nijmegen heeft vier routes, de noordelijkste rood bepijlde (TREK Nijmegen), de middelste paarse (SHIMANO Groesbeek) en de zuidelijke blauwe (GIANT Mook) en tot slot de groene (Malden). Alle vier de routes zijn momenteel te rijden. Nijmegen, Groesbeek en Mook zijn helemaal klaar. Malden is voorlopig nog grotendeels de oude groene route in Heumensoord en komt op een later moment in revisie.

De actuele aanrijroutes staan in zwart.

contact
hoofdsponsor