OMLEIDINGEN

Momenteel geen grote omleiding actief. Wekelijks wordt onderhoud gepleegd waarvoor we kleine stukken afzetten voor een kleine omleiding.

Van 1 mei t/m 1 september heeft route Nijmegen in Westermeerwijk een omleiding van een paar honderd meter vanwege onderzoek naar broedplaatsen van het Vliegend Hert.

Graag de omleiding via routepijlen volgen.

LET OP:

De aanrijroutes vanuit de Diepen en Plasmolen zijn gewijzigd. De (oude) zwarte aanrijroutes over de St. Jansberg zijn vervallen. De aanrijroute vanuit de Diepen is in zwart aangegeven (en blauw bepijld) en loopt in noordoostelijke richting over de asfaltweg via Grafwegen om de St. Jansberg heen. In zuidwestelijke richting gaat het zuid langs de St. Jansberg langs startpunt Plasmolen naar Mook. Ook deze route is in zwart aangegeven en blauw bepijld als verbindingsroute (met een wit bolletje in het symbool). 

De oude routes heeft Natuurmonumenten gesloten en hier wordt al op bekeurd.

Het Routenetwerk

Het routenetwerk Rijk van Nijmegen heeft vier routes, de noordelijkste rood bepijlde (TREK Nijmegen), de middelste paarse (SHIMANO Groesbeek) en de zuidelijke blauwe (GIANT Mook) en tot slot de groene (Malden). Alle vier de routes zijn momenteel te rijden. Nijmegen, Groesbeek en Mook zijn helemaal klaar. Malden is voorlopig nog grotendeels de oude groene route in Heumensoord en komt op een later moment in revisie.

De actuele aanrijroutes staan in zwart.

contact
hoofdsponsor