Meteen naar de inhoud

OMLEIDINGEN

Attentie Bikers:
Na de heropening van de rode route Trek Nijmegen, zijn meteen ook de verbindingsstukjes naar de paarse route Groesbeek aangepast aan de feitelijk al ontstane werkelijkheid. 
Van Paars naar Rood ga je nu meteen na de oversteek van de Nijmeegse baan het brede zandpad links parallel aan de Nijmeegse baan in (ipv eerst een stukje rechtdoor) 
Van Rood naar Paars maak je de single track af tot bijna aan datzelfde brede pad en volg dan het laatste stukje singletrack naar links naar de oversteek van de Nijmeegse baan. De pijltjes wijzen de weg.

Versoepelen sportregels en de houtoogstomleidinmgen zijn ook meteen van de baan
Houtoogst.
De omleidingen in verband met de houtoogst in zowel Dekkerswald (lusje Paarse route ten noorden van Traumapad) als in “De But” de hele lus Rode route ten oosten van de Nijmeegse baan) zijn weer opgeheven en beide routes Rood en Paars zijn weer helemaal open.

Wel wordt er wekelijks onderhoud gepleegd waarvoor we kleine stukken afzetten voor een kleine omleiding.

Van 1 mei 2021 tot nader order heeft route Nijmegen in Westermeerwijk een omleiding van een paar honderd meter vanwege onderzoek naar broedplaatsen van het Vliegend Hert.

Graag de omleiding via routepijlen volgen.

LET OP:

De aanrijroutes vanuit de Diepen en Plasmolen zijn begin 2020 gewijzigd. De (oude) zwarte aanrijroutes over de St. Jansberg zijn vervallen. De aanrijroute vanuit de Diepen is in zwart aangegeven (en blauw bepijld) en loopt in noordoostelijke richting over de asfaltweg via Grafwegen om de St. Jansberg heen. In zuidwestelijke richting gaat het zuid langs de St. Jansberg langs startpunt Plasmolen naar Mook. Ook deze route is in zwart aangegeven en blauw bepijld als verbindingsroute (met een wit bolletje in het symbool). 

De oude routes heeft Natuurmonumenten gesloten en hier wordt al op bekeurd.

Het routenetwerk Rijk van Nijmegen heeft vier routes, de noordelijkste rood bepijlde (TREK Nijmegen), de middelste paarse (SHIMANO Groesbeek) en de zuidelijke blauwe (GIANT Mook) en tot slot de groene (Malden). Alle vier de routes zijn momenteel te rijden. Nijmegen, Groesbeek en Mook zijn helemaal klaar. Malden is voorlopig nog grotendeels de oude groene route in Heumensoord en komt op een later moment in revisie.

De actuele aanrijroutes staan in zwart.

contact
hoofdsponsor