Ga naar de inhoud

Onze sponsoren

Voor ons is het belangrijk om, naast de donaties van bikers (dank 💪) voldoende inkomsten te genereren om de jaarlijkse kosten van beheer en onderhoud van de route te bestrijden. Daarbij streven we naar verbetering en waar mogelijk uitbreiding van de mogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd om ook sponsor te worden van ons mooie netwerk? Mail ons aub.

ROUTESPONSOREN


Giant is de routesponsor van route Giant Mook.TREK is de sponsor van route Trek Nijmegen

Shimano is de routesponsor van route Shimano Groesbeek

OVERIGE SPONSOREN

Bij MTB Flow clinics leer je niet alleen de rijtechniek óp je mountainbike, maar óók de basis van het benodigde terreininzicht. Hierdoor krijg je meer vertrouwen en heb je meer fun! Kijk hier voor een overzicht van alle MTB Flow clinics. Robbert geeft clinics in zowel de Nederlandse, Engelse als Duitse taal.

 

Uw partner in sorteeroplossingen

Gereedschappen en tuinmachines tel: 024 397 2921

Boomspecialist en tuin service

Metaalrecycling

Een fantastisch nieuw MTB routenetwerk! Daar hoort natuurlijk een fraai logodesign bij. Een krachtig logo passend bij de ambities van het nieuwe routenetwerk. Of Faktor40, zelf enthousiast MTB’er daar iets moois voor zou kunnen ontwerpen?
De frisse nieuwe start vind je terug in een herkenbare buitenvorm ingevuld met primaire kleurstelling. Een verwijzing naar heuvels, paden en routebord kleuren. Het lettertype met een stoer, eigen gezicht maakt het geheel af. Trots dat ik op deze manier een steentje bij heb mogen dragen aan de uitdagende, mooie routes.

contact
hoofdsponsor