Meteen naar de inhoud

Aankomende evenementen

No feed found with the ID 3. Go to the All Feeds page and select an ID from an existing feed.

Nieuwsberichten

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Bescherming vd natuur begint bij beleving ... Ook bij MTBers. ... Lees meerLees minder

Nav de bevindingen van de begin 2022 verschenen Natuurtoets zijn er twee omleidingen op route Malden (Heumensoord). De bebording wijst je de weg.

Let op dat de omleiding (groene deel links) tijdelijk over de wandel-hardlooproute voert. Er zijn diverse singletracks gepland (ook in de omleiding) voor de tweede helft van dit jaar om er een beginners- en kinderroute van te maken, aantrekkelijk voor velen door licht flowy singletracks met diverse leuke kleine hindernissen/bultjes.
... Lees meerLees minder

Bericht uit de Tubantia dat Sander ons deed toekomen. Interessante (brede) visie van Theo de Rooij op de situatie van de Sallandse Heuvelrug. Dank Sander!

twitter.com/TheodeRooij/status/1534465174975008768?s=20&t=CS8BvsZ5-Um8a3UmHLVLhw

Nu dan eindelijk met de link!😄
... Lees meerLees minder

Er liggen na de recente storm nog steeds enkele grote bomen over de route Mook. Wij mogen dergelijke kanjers niet zelf aanpakken en zijn afhankelijk van SBB. De locaties zijn doorgegeven maar men legt logischerwijs prio op doorgaande wegen. Wandel en fietspaden komen pas later. Voorlopig dus nog ff opletten en klauteren. ... Lees meerLees minder

Nederlandse MTB Kinderroutes

Dat sporten goed voor onze gezondheid is hoeven we niemand meer uit te leggen. Daarom is het van groot belang om kinderen zo vroeg mogelijk met sport in aanraking te brengen.

Ben je zelf enthousiast mountainbiker? Hoe leuk is het dan om dit samen met je zoon of dochter te beleven. Er komen steeds meer MTB Kinderroutes. Op dit moment zijn er al 7 routes verspreid over heel Nederland. Ook route Malden wordt net als deze routes kindvriendelijk ingericht en ook daar gaat de regel gelden dat kinderen altijd voorrang hebben.

Je vindt de kinderroutes in: Austerlitz, Ede, Lelystad, Mechelen, Valkenburg, Zelhem en Zoetermeer. Is jouw zoon of dochter zo enthousiast dat zij al een "Mijn MTBroutes" account hebben op mtbroutes.nl, dan kunnen zij een virtuele badge krijgen voor elke Kinderroute die ze gereden hebben.
... Lees meerLees minder

Load more
contact
Hoofdsponsor
Hoofdsponsor